Gårdagens fotbollsstickning...

Fick ju ett garn av min klasskompis K för ett bra tag sen. Kände att det var dags att ta tag i det nystanet nu. Det var tänkt att bli en mössa till mig - ända tills min underbara brorsdotter kom och provade mössan. Hon var tuff i den, så nu är den hennes... Garnet är gjort av Novita och det gick åt ca 55 gram till denna mössan som är stickad efter eget mönster.

T poserar stolt... ;)


Imorgon är det midsommar! Lägger upp bilder från Högakustenbron och Bergs slussar imorgon, tillsammans med lite anekdoter från min och pappas Umeå-tripp!

Glad midsommar på Er!

Bättre sent än aldrig...

Har äntligen fått bilden på maj månads pulsvärmare i Pulsklubben - Annefödder. De är stickade i ca 25 gram Micro Bamboo (Schachenmayr) i färg 00022 på jumperstickor nr 3. Lite trist färg, men annars var garnet härligt att sticka i. Jag gillade dessutom mönstret och har redan stickat två par till.


Jippie!

Jag har fått paket!!! :D

Ett jättefint paket från min Hemlis damp ner i brevlådan idag. Fint sockgarn i grönt, stickor, mönster, kaffe med apelsinsmak och choklad! Gissa om jag är glad. Tack så jättemycket, min favorithemlis! ;)

 

Snart bär det nerför...

Imorgon ska jag och pappa köra tillbaka ner mot Skåne efter fyra härliga dagar i Umeå. Vi ska övernatta hos syster Å i Stockholm och förhoppningsvis hinna med lite shopping... Ska leta efter en lämplig hemlispresent där! ;) Fick en kommentar från min hemlis igår - gissa om jag blev glad! Längtar tills paketet dimper ner i brevlådan. Sambon får skicka ner det till mig i Skåne, för jag kan inte hålla mig tills juli.

Jag kommer att sakna sambon väldigt mycket. Det dröjer hela 5 veckor innan han kommer ner till mig. Dock hade det varit fel att lämna pappa och resten av familjen ensamma i en sån här jobbig tid. Som tur är har jag världens mest förstående sambo - älskar dig, T!

Kramar från Kajsa

Junimuddar!

Nu kommer en kass mobilbild på junimuddarna. Det gick åt nästan ett nystan (50 gram) Silke-Alpacka från Drops i färgen 3990 (mörklila) på jumperstickor 5 mm. Det gick väldigt fort att sticka dem så jag funderar redan på att sticka ett till par i orange. Garnet var mjukt och skönt, både att arbeta med och att ha på sig! Hoppas att det inte gör något att bilden på junimuddarna kommer före maj månads... Det finns ju lite förmildrande omständigheter! ;)Det gick undan...

Hej igen...

Inga bilder nu heller, men imorgon så lovar jag att det kommer upp några foton! ;) Blev just klar med månadens ena pulsvärmare i Pulsklubben. Tänkte även sticka det andra mönstret - Daisy Stitch Hand Warmers - men har inte bestämt vilka färger jag ska ha. Några förslag? Kanske i gröna eller blå toner?

Sov gott!

Mamma!

Har inte bloggat på ett tag. Dels har det varit mycket i skolan och så har den största tragedin någonsin i mitt liv inträffat. Mamma har gått bort. Hon somnade in 24/5-08. Som tur var gick allting fort och hon slapp lida eller ligga sjuk innan, men det var alldeles för tidigt. Saknar dig mamma; du var mitt allt!

Så nu har alla planer för sommaren ändrats. Bor nere i Skåne hos pappa i sommar istället för en Norrlandssommar i Umeå. Ska jobba på samma ålderdomshem som tidigare somrar, vilket känns ganska skönt. Har stickat en del pulsvärmare, eftersom släkten har beställt. Lägger upp bilder senare. Ska försöka låna en kamera av brodern min eftersom det inte var riktigt prioriterat att ta med en kamera när man slängde sig på första bästa plan till Skåne.

Har fått reda på vem min hemlis är! Ska bli roligt, nu med tanke på all sorg. Längtar tills jag får paket av min hemlis...

Återkommer senare idag, förhoppningsvis med bilder på maj månads pulsvärmare i pulsklubben. De har varit klara en i början av maj, men jag har segat med att lägga upp bilder!

Kram på er alla!

RSS 2.0